Oplevelse af brug Skincell Pro

Erfaring med at bruge Skincell Pro serum fra Maxim fra Warszawa

Erfaring med at bruge Skincell Pro serum

God eftermiddag. For seks måneder siden begyndte jeg at bruge Skincell Pro-serumet, som bruges til at korrigere mol, vorter og hudpletter. Jeg vil gerne dele med andre de resultater, som jeg har været i stand til at opnå ved hjælp af dette vidunderlige værktøj.

Muldvarpe, der vanskaber mit ansigt

Muldvarpe på hagen og omkring næsen begyndte at dukke op, da jeg var teenager. Først var det små prikker, der næsten var usynlige. På det tidspunkt generede de mig ikke på nogen måde, bortset fra at de nogle gange forårsagede lidt kløe. Men disse modermærker voksede sammen med min opvækst. Da jeg var tredive, havde mit ansigt allerede grimme hængende brune ærter, som fik mit ansigt til at se asymmetrisk og min hage skæv. Jeg har altid ikke lide hende forfærdeligt. Nogle troede endda, at jeg havde snavs i ansigtet.

Men udover det grimme udseende gav disse modermærker mig en masse problemer, når jeg barberede mig. Det var meget vanskeligt at barbere deres hår omkring dem, og endnu mere på dem. Som held ville have det voksede deres hår meget hurtigere end et skæg, de var ru, så de så altid rodede ud med stubbe. Derudover ramte jeg dem ofte ved en barbering ved barbering, som altid var ledsaget af vild smerte og kraftig blødning. De helede altid længe og smertefuldt. Generelt bragte disse grimme modermærker mig ikke noget godt, og selvfølgelig ville jeg virkelig slippe af med dem.

Måder at håndtere modermærker

Erfaring med at bruge Skincell Pro

Efter at have fundet tiden besluttede jeg at gå til lægen og slippe af med muldvarpen. Lægen foreslog den eneste løsning - kirurgisk fjernelse. Selvfølgelig ville jeg virkelig ikke gå under kniven, især da operationen krævede mere end en uge for at blive på hospitalet efter operationen, indtil sårene gro. Når jeg reflekterede over dette, gik jeg online og så forfærdelige billeder af, hvad ar folk har efter at have fjernet en muldvarp på deres ansigt. Selvfølgelig havde jeg straks lyst til at udføre en sådan operation. Jeg ville virkelig finde et alternativ og fandt hjemmesiden til Skincell Pro-serumproducenten, hvor jeg også lærte at bruge det. Jeg besluttede at bestille, fordi producenten lovede at slippe af med muldvarpen uden smerter, ar og ar. Derudover er dette lægemiddel fuldstændig harmløst, så der er ingen risici. Og jeg besluttede at bestille dette serum.

Applikationsresultater

Skincell Pro Serum ankom med post inden for 5 dage. Det har konsistensen af ​​en blød creme med en let behagelig duft. Jeg begyndte at anvende den to gange om dagen efter at have vasket mit ansigt om morgenen og inden jeg gik i seng. Det viste sig at være meget let at bruge serumet: du skal bare presse en dråbe medikamentet ud og anvende det på selve muldvarpen. Efter påføring er der ingen brændende eller prikkende fornemmelse, slet ingen ubehag.

Inden for en uge begyndte jeg at bemærke, at modermærkerne blev lidt mindre, hvilket gjorde mig meget glad. Selvfølgelig forventede jeg ikke et øjeblikkeligt resultat af cremen, men trods alt blev jeg behandlet med den uden smerter, forbindinger og indlæggelse.

Efter to måneders regelmæssig brug blev modermærkerne næsten flade, de blev 2 gange mindre i diameter. Jeg rørte ikke ved dem længere, når jeg barberede mig, de kom ikke i vejen.

Jeg brugte serumet i 4 måneder og fik dem til at forsvinde helt! I 2 måneder har jeg nu levet uden dem, hvilket er meget, meget glad. Brug af dette lægemiddel forårsagede ingen irritation, smerte eller kløe, agenten har en meget mild effekt på huden, skader det ikke.