Brugsanvisning Skincell Pro

Instruktioner til brug af Skincell Pro serum

Instruktioner til Skincell Pro

Et naturligt og sikkert produkt til korrektion af muldvarper, vorter og hudpletter dukkede først op for nylig, men har allerede fortjent mange menneskers kærlighed og popularitet i Danmark. Det består kun af ekstrakter og ekstrakter af aktive planter, som det har en kompleks virkning på hudens ufuldkommenhed uden at skade sund hud, men samtidig fjerne årsagerne til manglen.

Serumindikationer

Det anbefales at bruge Skincell Pro serum, når de første tegn på hudlæsioner såsom vorter, alderspletter og uønskede muldvarper vises. Disse ufuldkommenheder i huden kan ødelægge udseendet alvorligt, og de forårsager desuden mange problemer: de blander sig konstant, klør og ved den mindste skade forårsager de alvorlige smerter og kan føre til alvorlige helbredsproblemer. Hvis du ikke starter behandlingen, spredes formationerne hurtigt og optager flere og flere områder med sund hud. Derfor, jo hurtigere du begynder at håndtere hudproblemer, jo lettere og hurtigere vil du klare dem.

Brugsanvisning trin for trin

Da Skincell Pro er sikkert, kan du bruge det alene hjemme.

  1. Åbn et plastrør med serum og pres en lille mængde ud.
  2. Påfør produktet på det problematiske område af huden
  3. Gentag denne procedure 2-3 gange om dagen i 2-4 måneder afhængigt af sygdommens sværhedsgrad.

Da serumet er helt uskadeligt, kan det bruges, så længe situationen kræver det. Ingen behandlingspauser er påkrævet.

Kontraindikationer

Lægemidlet er fremstillet af naturlige og sikre stoffer, så det har næsten ingen kontraindikationer. Selv børn fra 2 år og ældre kan bruge det til at korrigere mol, vorter og hudpletter. Det påvirker ikke forløbet af andre akutte og kroniske sygdomme.

Som med ethvert naturligt middel kan der i sjældne tilfælde forekomme individuel intolerance over for enhver komponent i præparatet. I dette tilfælde skal du stoppe med at bruge stoffet og bruge antiallergiprodukter.