Anmeldelser om Skincell Pro

 • Maria
  Jeg havde en muldvarp nær min næse, det generede mig virkelig. Jeg turde ikke udføre operationen. En ven rådede skincell pro creme. Med hans hjælp fjernede jeg muldvarpen uden operationer om 2 måneder.
  Skincell Pro
 • Jens
  Sønnen havde vorter på armene. De prøvede mange midler fra apoteket, de brændte vorterne, de blev sorte og gjorde ondt. Men meget snart dukkede der nye op. Efter brug af skincell pro er alle vorter forsvundet uden smerte, nye vises ikke længere.
  Skincell Pro
 • Anna
  Med alderen begyndte alderspletter at dukke op på min nakke og skuldre. Lægerne sagde, at det var naturligt og ikke kunne behandles. Men jeg ville ikke udholde denne grimhed og bestilte Skincell Pro serum. Inden for en måned er min hudfarve udjævnet, jeg kan bære åbent tøj igen.
  Skincell Pro
 • Niels
  Jeg brugte Skincell Pro serum til vorter. Det har en let behagelig lugt og en cremeagtig konsistens. Vorterne blev ikke sorte af det, men begyndte gradvis at tørre ud og forsvandt helt.
  Skincell Pro
 • Jan
  Jeg bestilte Skincell Pro-serumet for at slippe af med vorten, det sprang af lige på min fod. Det gjorde ondt at gå på grund af hende. Ved hjælp af serum fjernede han vorten om 3 uger. Kona læste instruktionerne og besluttede også at prøve denne creme, efter bælgene havde hun alderspletter på ryggen. Efter en måneds brug blev al hud klar.
  Skincell Pro
Brugerbedømmelse Skincell Pro
4.5
19